top of page

Om oss

Navelo - Lite team, store resultater

 

For oss er samarbeid og tett dialog fundamentet for et godt resultat. Vårt lille team er dedikert til å gi rom for dine kreative ideer, samtidig som vi sikrer effektiv kommunikasjon og fleksibilitet. Dette gjør at vi kan redusere behovet for omfattende planlegging og holde kostnadene nede.

 

Hos Navelo er du ikke bare en klient; du er en aktiv del av en kreativ prosess som resulterer i en musikkvideo som virkelig representerer deg.

Forte Digital-3.jpg

Marcus er teknisk innholdsprodusent i Navelo. Med over et tiårs erfaring innen musikkvideo og bachelor i Film og TV, er han vår ekspert på visuell storytelling og teknisk produksjon.

Sandra er konseptutvikler & kreativ ansvarlig hos Navelo. Med en intuitiv forståelse av artistenes behov, vet Sandra hvordan man designer musikkvideoer som treffer målgruppen.

Grunnpakke

Essensiell pakke for å realisere din grunnleggende musikkvideo.

Pakken innholder: 

 

1 Konsultasjon

Halv dags filming

1 Filmlokasjon

1 Revisjonsrunde

 Pris: 10 000* NOK

Deluxe-pakke

Mest populær: Overlegen verdi, skreddersydd for kvalitet til din musikkvideo

Pakken inneholder:

2 Konsultasjoner

Hel dags filming

3 Filmlokasjoner

3 Revisjonsrunder

Pris: 17 500* NOK

Premium-pakke

Ultimat valg for ambisiøse, minneverdige prosjekter, stor eller liten skala.

Pakken inneholder:

3 Konsultasjoner

To fulle dager filming

5 Filmlokasjoner

5 Revisjonsrunder   

Pris: 35 000* NOK

Engasjement og Lidenskap

Som et lite team er vi dypt engasjerte i hvert prosjekt. Vi skaper originale og kreative musikkvideoer som skiller seg ut, og vårt mål er å gjøre musikkvideoer tilgjengelige for alle - fra nye talenter til etablerte artister.

Personlig Tilnærming

Hos Navelo blir du ikke bare en i mengden. Vi gir deg en personlig og intim tilnærming til prosjektet ditt. Vi tar oss tid til å lytte og forstå dine visjoner og behov, noe som sikrer at din stemme blir hørt i hver fase av produksjonen.

Effektiv Planlegging

I et lite team som Navelo, er det mindre byråkrati og raskere beslutningsprosesser. Dette betyr at vi kan flytte raskt fra konseptualisering til produksjon, noe som gjør prosessen mindre tidkrevende for deg.

Skreddersydd Innhold

Med et lite team som vårt, er fleksibiliteten større. Vi skreddersyr din musikkvideo til å reflektere din unike stil og budskap. Hvert prosjekt blir behandlet som et kunstverk, tilpasset nettopp deg og ditt kreative uttrykk.

Kostnadsbesparende

Med færre ansatte er våre driftskostnader lavere, noe som betyr at vi kan tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Du får en høykvalitets musikkvideo uten de store produksjonskostnadene.

Direkte Kommunikasjon

Du kommuniserer direkte med de som skaper din video. Dette reduserer risikoen for misforståelser og sikrer at din visjon blir realisert slik du ønsker.

Tilbakemeldinger fra artister

19679204_1812519025442009_1820164702498683517_o.jpg
BABACARR JOOF (B-DA SUFI)

I love working with my brother Marcus because he’s humble, respectable and honest. Some people are not good on listening to other because they believe that they know better, but that’s not the case with him. He’s good on listening to the people he works with and use what he can to make the work better. He’s always honest and speak his mind when is needed. I could go on and on about Marcus to be honest...

Det neste steget mot din musikkvideo

bottom of page