top of page
marcustkfilm_music_video_on_a_stage_in_Norway_--stylize_750_--v_af480e4b-7c7a-44a2-8794-4e

Premium Musikkvideo

Etter å ha jobbet mange år i musikkvideoindustrien, har vi i Navelo utviklet en dyp forståelse for hva som skaper en unik musikkvideo.

Navelos Premium Musikkvideopakke representerer det ypperste innen skreddersydd, kreativ videoproduksjon. Denne pakken er utviklet for artister som ønsker å ta sin visuelle presentasjon til neste nivå, med en eksklusiv og personlig tilnærming til hvert aspekt av produksjonen.

Din skreddersydde musikkvideo

Når det kommer til musikkvideoer, er det ingen "one-size-fits-all" løsning. Hver artist, hver sang fortjener sin unike historiefortelling. Hos Navelo forstår vi dette, og derfor har vi dedikert oss til å skape skreddersydde musikkvideoer som speiler nettopp din unike stil og visjon.

Prosess

3 Konsultasjoner

To Fulle Dager Filming

5 Filmlokasjoner

5 Revisjonsrunder

Vi starter med en grundig prat. I løpet av disse åtte timene lytter vi til dine ideer og planlegger sammen hvordan vi best kan fange essensen av din musikk og produsere din musikkvideo.

Dagen er dedikert til deg og din musikkvideo. Med seksten timer filming får vi god tid til å jobbe sammen for å fange de rette øyeblikkene, enten det er på en urban gate eller i et rolig studio*.

Ved å velge fem filmlokasjoner gir vi din musikkvideo et ekstraordinært spekter av visuelle uttrykk. Hver lokasjon tilfører sin unike karakter og stemning, fra travle byscener til rolige naturlandskap. Denne variasjonen skaper en rik og mangfoldig visuell reise, og gir oss muligheten til å utforske ulike aspekter av din musikalske historie fra flere vinkler.

Redigeringsprosessen er viktig. Vi bruker 32 timer på å klippe og finpusse videoen din, sørger for at hvert bilde og hver tone i stil - Din mening teller. Med fem revisjonsrunder får du muligheten til å gi tilbakemelding og sikre at musikkvideoen virkelig blir som du ønsker.

Ferdig produkt

Din Deluxe musikkvideo leveres i høyoppløselig format, klar for å fange publikumets oppmerksomhet, enten det er på sosiale medier eller i større skala visninger.

Kontakt Premium Musikkvideo

Det neste steget mot din musikkvideo

bottom of page