top of page
marcustkfilm_music_video_hip_hop_Norwegian_urban_scene_Oslo_urb_956b784a-4666-47d7-afe1-b7

Grunnpakke Musikkvideo

Etter å ha jobbet mange år i musikkvideoindustrien, har vi i Navelo utviklet en dyp forståelse for hva som skaper en unik musikkvideo.

Vår Grunnpakke hos Navelo er nøye utviklet for å møte behovene til  artister som søker kvalitet og effektivitet i deres musikkvideoproduksjon. Vi kombinerer ekspertise og innovasjon for å gi liv til din musikalske visjon.

Din skreddersydde musikkvideo

Når det kommer til musikkvideoer, er det ingen "one-size-fits-all" løsning. Hver artist, hver sang fortjener sin unike historiefortelling. Hos Navelo forstår vi dette, og derfor har vi dedikert oss til å skape skreddersydde musikkvideoer som speiler nettopp din unike stil og visjon.

Prosess

1 Konsultasjon

Halvdags Filming

1 Filmlokasjon

1 Revisjonsrunde

Vi starter med en grundig prat. I løpet av disse to timene lytter vi til dine ideer og planlegger sammen hvordan vi best kan fange essensen av din musikk og produsere din musikkvideo.

Dagen er dedikert til deg og din musikkvideo. Med fire timer filming får vi god tid til å jobbe sammen for å fange de rette øyeblikkene, enten det er på en urban gate eller i et rolig studio*.

Med én filmlokasjon skaper vi en sammenhengende og fokusert atmosfære for din musikkvideo. Denne enkelheten lar oss dykke dypt inn i ett miljø, og gir oss muligheten til å utnytte hvert aspekt av lokasjonen for å styrke din musikkvideo.

Redigeringsprosessen er viktig. Vi bruker åtte timer på å klippe og finpusse videoen din, sørger for at hvert bilde og hver tone i stil - Din mening teller. Med en revisjonsrunder får du muligheten til å gi tilbakemelding og sikre at musikkvideoen virkelig blir som du ønsker.

Ferdig produkt

Din Grunnpakke musikkvideo leveres i høyoppløselig format, klar for å fange publikumets oppmerksomhet, enten det er på sosiale medier eller i større skala visninger.

Kontakt Standard Musikkvideo

Det neste steget mot din musikkvideo

bottom of page