top of page
marcustkfilm_a_extreme_close_up_shot_of_a_person_playing_the_fl_01b1b638-e3f3-49fb-b03e-34

Deluxe Musikkvideo

Etter å ha jobbet mange år i musikkvideoindustrien, har vi i Navelo utviklet en dyp forståelse for hva som skaper en unik musikkvideo. Vår Deluxe-pakke er resultatet av denne erfaringen. Den kombinerer kreativ frihet med effektivitet.

 

Med Deluxe får du den ideelle kombinasjonen av tid til konsultasjon, filming, og redigering. Dette gir deg mulighet til å utforske og uttrykke dine ideer, samtidig som vi holder oss til en effektiv tidsplan.

Din skreddersydde musikkvideo

Når det kommer til musikkvideoer, er det ingen "one-size-fits-all" løsning. Hver artist, hver sang fortjener sin unike historiefortelling. Hos Navelo forstår vi dette, og derfor har vi dedikert oss til å skape skreddersydde musikkvideoer som speiler nettopp din unike stil og visjon.

Prosess

2 Konsultasjoner

Hel Dags Filming

3 Filmlokasjoner

3 Revisjonsrunder

Vi starter med en grundig prat. I løpet av disse fire timene lytter vi til dine ideer og planlegger sammen hvordan vi best kan fange essensen av din musikk og produsere din musikkvideo.

Dagen er dedikert til deg og din musikkvideo. Med åtte timer filming får vi god tid til å jobbe sammen for å fange de rette øyeblikkene, enten det er på en urban gate eller i et rolig studio*.

Med tre forskjellige filmlokasjoner får musikkvideoen din en dynamikk. Hver lokasjon tilbyr et unikt miljø, fra bylandskap til rolige utendørsområder. Denne variasjonen sikrer at videoen presenterer flere visuelle stiler, og holder seerens oppmerksomhet.

Redigeringsprosessen er viktig. Vi bruker 24 timer på å klippe og finpusse videoen din, sørger for at hvert bilde og hver tone i stil - Din mening teller. Med tre revisjonsrunder får du muligheten til å gi tilbakemelding og sikre at musikkvideoen virkelig blir som du ønsker.

Ferdig produkt

Din Deluxe musikkvideo leveres i høyoppløselig format, klar for å fange publikumets oppmerksomhet, enten det er på sosiale medier eller i større skala visninger.

Kontakt Deluxe Musikkvideo

Det neste steget mot din musikkvideo

bottom of page